Toneel avond

6 februari 2017

Toneel bij 't Trèpke!

Je hoeft tegenwoordig het nieuws maar aan te zetten of je wordt overspoeld door vele nare en negatieve ontwikkelingen die momenteel in de wereld spelen. De positieve onderwerpen krijgen hedendaags steeds minder aandacht. Voor ons als Trèpke werd het dan ook hoog tijd om hier verandering in te brengen. Deze avond stond vooral in het teken van onze geheel eigen versie van 't Trèpke nieuws, met daarin vele leuke en verrassende onderwerpen,  waarbij er natuurlijk veel aandacht moest zijn voor de nodige humor.

Na een aantal mededelingen vanuit het bestuur en de werkgroep werden alle leden en vrijwilligers onderverdeeld in 4 subgroepen.  Elke groep kreeg vervolgens een (komische) situatieschets.

De opdracht was als volgt........maak van deze geschreven situatie een zelf verzonnen toneelstukje van +/- 5 a 10 minuten. Hierna kreeg elk groepje 20 minuten de kans om zich voor te bereiden en de juiste kleding uit te zoeken. Nadat iedereen hiermee klaar was kon er gestart worden met onze geheel eigen Trèpke nieuwsuitzending. Tijdens deze uitzending werden we getrakteerd op 4 zeer hele bijzondere verhalen/toneelstukjes. De nieuwsuitzending werd uiteindelijk afgesloten met een aantal weerbloobers gevolgd door een geheel eigen gemaakt Trèpke weerbericht.


Het tweede gedeelte van de avond stond vooral in het teken van het welbekende moordspel van de lama's.
Elk groepje kreeg een moordlocatie/moordwapen en dader te zien op papier, die men vervolgens moest uitbeelden aan de rest van groep. Ook dit spel werd op een hilarische manier door onze leden en vrijwilligers uitgevoerd.

 

Kortom we kunnen weer terug kijken naar een geslaagde toneelavond!!!!

 

 

 

 

Meer foto's???

Neem dan gerust een kijkje op onze facebookpagina!