lente/paas knutselen

08-04-2019

Met de paasdagen in het vooruitzicht en het mooie lenteweer hebben we dit jaar er wederom voor gekozen om gezellig te gaan knutselen.

Een mooi canvas doek met een mooie fleurige bloem erop gemaakt van eierdozen, pijpenragers, lint en verf.

Alle leden kregen vier eierdopjes om deze vervolgens in mooie felle kleuren te gaan schilderen. We hadden de kleuren licht en donkergroen, geel, oranje, rood, licht en donkerblauw.

Het werd een lekkere kliederboel maar wat waren er mooie creaties ontstaan en iedereen vond het leuk om te doen. Tussendoor was er genoeg tijd om even wat te drinken en te genieten van iets lekkers. Er waren namelijk twee jarigen geweest. Hiep hiep hoera!!

(Sjef en Rob Lubbers) Bedankt voor deze  overheerlijke traktatie. Iedereen smulde van een wafel en ook nog van een plakje cake.

Omdat de leden het eindresultaat niet zelf konden afmaken hebben Jose, Lisanne, Ingrid, Marco en Jean zich vooral bezig gehouden met de afwerking van het mooie schilderij.  De andere vrijwilligers hadden zich tussen de groepen gemengd om nog samen wat te kletsen en voor degene die nog zin hadden mochten nog een kleurplaat kleuren.

We wensen iedereen hele fijne paasdagen!