Carnaval t’ Trèpke

20-02-2017

Na een paar jaar van afwezigheid, stond dit jaar weer sinds lange tijd een carnavalsavond op het programma. Deze keer waren we niet in het Barbarahoes te vinden, maar mochten wij voor de eerste keer een activiteit organiseren in de grote zaal van Huize Louise in Brunssum.

Iedereen had zijn stinkende best gedaan om zich mooi te verkleden en te schminken voor deze avond. Nadat alle leden, familie en vrienden waren binnengedruppeld, kon er gestart worden met feesten. Echter is een carnavalsfeest pas echt compleet als er ook een prins en prinses aanwezig zijn. Daarom werden 2 leden (Albert en Manon) dit jaar gekroond om deze mooie taak op zich te nemen.

(prins Albert de 1e en prinses Manon de 1e van stichting IMV t’ Trèpke samen met buurtprins Otto de 1e)

Na dit officiële gedeelte werd er een grote polonaise gemaakt waarmee het startschot werd gegeven aan deze mooie en gezellige avond. Halverwege de avond werden onze leden verrast met een leuk optreden van de carnavalsgroep veer plezeer uit Brunssum. Zij waren dit jaar de winnaars van het Broenssums leedsjes konkoer en verraste onze groep met een 5 tal zeer leuke en gezellige carnavalsliedjes. De sfeer zat er goed in en onze leden genoten zichtbaar. 

Na het optreden van Veer Plezeer kreeg iedereen nog een heerlijke nonnenvot en werd er nog flink door gefeest. Op het einde van de avond werden drie leden, door Prins Albert de 1e en prinses Manon de 1e, verrast met een medaille omdat deze leden uitgeroepen werden tot…..

1. mooist verkleedde, 2. mooist geschminkte en….
3. grootste vasteloavendsvierder van t’ Trèpke.

Hierna werd de avond officieel afgesloten!

Een speciaal woord van dank aan de carnavalsgroep veer plezeer. Mede dankzij jullie leuke muziek en enthousiasme hebben onze leden enorm genoten van deze avond.  Daarnaast ook een speciaal woord van dank aan de  AH Brunssum noord voor de sponsoring van de nonnenvotten ook jullie hebben op deze manier enorm bijgedragen aan deze leuke en geslaagde avond. 

Tot slot wilt het bestuur en werkgroep ook haar dank uitspreken naar de medewerkers van Huize Louise die het mogelijk hebben gemaakt dat wij als stichting gebruik mogen maken van hun aangeboden faciliteiten.

 

Voor meer foto’s  van deze avond verwijzen wij u graag naar onze facebookpagina!