bowlen

Bowlen

23 januari 2017

op 23 januari jl. hebben wij alweer onze tweede activiteit van het nieuwe jaar gehouden. 
Deze keer waren we niet in het Barbarahoes te vinden maar werden onze leden en vrijwilligers verwacht in  sportpaleis Hendriks te Hoensbroek. Op het programma stond namelijk (net als voorgaande jaren) een avond bowlen.

Om 19.30 uur verzamelde iedereen zich in de kantine van de tennishallen. Toen iedereen aanwezig was, liepen wij gezamenlijk naar de bowlingbanen, waar we vriendelijke begroet werden door het aanwezige personeel.
Er werden groepen gemaakt en verdeeld over 4 bowlingbanen. Nadat iedereen was voorzien van  sportschoenen (en de juiste maat had gevonden), kon er gestart worden.

In het het uur wat daarop volgde werd en met de nodige ballen gesmeten en vielen vele kegels om. De sfeer was goed en iedereen haalde het best uit zichzelf naar boven. Maar zoals bij zoveel leuke dingen leek de tijd wel twee keer zo snel te gaan. En voor je het goed en wel beseft komt er weer een einde aan deze leuke activiteit. Ook dit jaar kunnen wij weer terug kijken op een zeer geslaagde bowling avond.

Een speciaal woord van dank aan het personeel van bowling-center Hendriks, dat speciaal voor ons als stichting, ieder jaar weer, de deuren voor ons opent op een dag dat men eigenlijk gesloten is.


Meer foto's van deze activiteit zijn terug te vinden op onze facebookpagina
en in onze fotogalerij op de site!!