Vrijwilliger

Onze vrijwilligers

’t Trèpke bestaat uit minder valide leden en  valide leden. Deze laatste groep, de valide leden, zijn mensen die zich vrijwillig inzetten voor onze stichting. ‘Vrijwillig’ houdt in dit geval in, dat zij niet betaald krijgen voor het vele werk dat zij binnen de stichting verzetten, maar dat ze hun vrije, beschikbare tijd in willen zetten voor een aantal gezellige uurtjes met minder valide mensen!

Wat verwachten wij van onze vrijwilligers?

  • De vrijwilligers helpen 1 keer in de 2 weken, tijdens de groepsavonden mee met het voorbereiden van de activiteit. Denk hierbij bijv. aan het klaarzetten van de tafels en stoelen, klaarleggen van materialen en eventueel het versieren van de ruimte voor een bepaalde activiteit.

  • Gedurende de activiteit wordt van de vrijwilliger verwacht dat zij mee helpen bij het begeleiden van de mindervalide leden.

  • Bij de afsluiting van de activiteit helpen de vrijwilligers mee om bijv. de gebruikte materialen op te ruimen en dragen zij hun steentje bij m.b.t. het schoonmaken van de ruimte.

  • Vrijwilligers helpen alleen mee tijdens de groepsavonden en zijn niet verplicht om naar vergaderingen te komen.

Wil jij iets voor het Trepke betekenen?

Stichting I.M.V 't Trèpke is altijd opzoek naar gedreven gemotiveerde vrijwilligers.
Heeft u interesse en zou u eventueel iets voor ons kunnen en willen betekenen? neem dan gerust contact met ons op want........

Samen kunnen wij het verschil maken!

Vrijwilliger Rob

(tevens oud bestuurslid)

Vrijwilliger Jan

Vrijwilligster Esther

Vrijwilliger Henk

Vrijwilligster Mia (tevens verantwoordelijk voor de catering)

Vrijwilliger Kitty

Foto volgt binnenkort

Vrijwilligster Tiny

Foto volgt binnenkort